Development

Maatwerk voor elke ondernemer op zoek naar succes.

Wilt u een website met niet alleen een mooi ontwerp maar ook nog tal van extra functionaliteiten kies dan voor een webdeveloper.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Een webdesign dat bij u aansluit en vindbaar is voor uw klanten.

Tegenwoordig is een webdesign niet zomaar meer gemaakt. De meesten klanten wensen een interactieve site met veel beweging, Maar wist u dat dit niet goed is voor uw online vindbaarheid?

Minimalistisch design?

Wij kiezen voor een minimalistisch design maar wat toch een wauw factor heeft.Google heeft er enkele jaren geleden ook voor gekozen om punten te gaan geven aan sites die een goede mobiele bereikbaarheid hebben. Vandaag de dag is dit een van de belangrijkste factoren voor de online vindbaarheid en het gebruikersgemak van de klant. Waar wij vroeger altijd op de computer een website bezochten is dit nu voortaan veel op mobiele apparaten zoals een mobiele telefoon of tablet.

De voordelen?

U scoort hoger dan uw concurrenten doordat uw website voorzien is van gebruikersgemak voor elk apparaat. Hierdoor stijgen uw conversies en levert dit meer verkopen op.


Daarnaast heeft uw site een snellere laadtijd waardoor zoekmachines meer waarde hechten aan uw website en daarnaast haken klanten ook minder snel af. Uit recent onderzoek blijkt dat 70% van de klanten al afhaakt bij een laadtijd van 3 seconden of meer.

Conclusie

Bent u logistiek al zover dat u meer klanten kunt gebruiken. Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij kijken samen met u naar wat wij voor u kunnen betekenen.

Opzoek Naar De

Juiste partner?

ImYo Marketing biedt haar klanten de meest haalbare resultaten. We kijken naar de mogelijkheden die passen bij de wensen.