eCommerce

e-Commerce. Ook met je webshop de meeste verkoop genereren.

Wat is e-commerce?
Dit is een verzamelnaam voor het geheel van een webshop en alle commerciele activiteiten die daaraan verbonden zijn. Denk hierbij aan extra mogelijkheden op het gebied van marketing of verkoop via de mail en/of nieuwsbrieven.

Voor wie is e-commerce bedoeld?
E-commerce is geschikt voor iedereen of je nu een kleine ondernemer bent die zijn bedrijfsactiviteiten wil uitbreiden of een grote Retail maatschappij het kan voor beide doeleinden worden benut.

Als uitbreiding op de huidige activiteiten.
U heeft bijvoorbeeld een fysieke winkel met fysieke producten of diensten en u wilt dit ook online gaan aanbieden. Ons team van e-commerce medewerkers kijkt naar hoe zij dit voor u kunnen verwezenlijken. Maar ook voor bedrijven die niet genoeg resultaat behalen met een fysieke winkel en online toch de onderneming willen voortzetten is dit de manier om klanten te bereiken

Er zijn 3 soorten bedrijven

B2B

Deze vorm van e-commerce is vooral bedoeld voor bedrijven die hun verkopen aan andere bedrijven doen. Denk hierbij aan het leveren van goederen of diensten aan een ander bedrijf. Uw bedrijf is dan leverancier van een ander bedrijf en dus business 2 business gericht,

B2C

Hierbij richten bedrijven zich op klanten of cliënten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld warenhuizen of winkels die gericht zijn om iets aan een particuliere klant of client te verkopen. Dit noemen we Business 2 Customer.

C2C

Bij deze vorm van e-commerce richt u zich op verkoop van particulier op particulier zoals verkopen die plaatsvinden via marktplaats.

Hoe zet je dit op?

Ons team van e-commerce medewerkers zet samen met u bijvoorbeeld via wordpress een webshop op door de plugin woocommerce toe te voegen. Voor grotere bedrijven gebruiken wij magento hiermee kan u van top tot teen elk proces inrichten zoals u dit wilt en is ook het beste geschikt voor een groot aantal klanten en bestellingen. Inmiddels heeft bijna elke fysieke winkel een webshop.
Neem contact op met een van onze e-commerce experts voor een vrijblijvend advies.

Opzoek Naar De

Juiste partner?

ImYo Marketing biedt haar klanten de meest haalbare resultaten. We kijken naar de mogelijkheden die passen bij de wensen.