Overige diensten

Aanvullende marketing
tools nodig?

Wees niet getreurd als uw product niet staat vermeld op een van onze pagina’s. Waarschijnlijk bieden wij deze producten of diensten wel aan maar om overzicht te bewaren op de website lichten wij de belangrijkste en meest verkochte producten en diensten uit. Heeft u een idee of ergens van gehoord laat het ons weten en we kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Aanvullende marketing tools

Conversie optimalisatie

Wij maken samen met u een plan om meer verkopen te gaan realiseren. Dit zullen wij doen door de huidige bezoekers te analyseren en kijken waar hun eventueel in het bestelproces afhaken. Maar ook een zoekwoorden onderzoek kan bijdragen aan deze strategie.

Marktplaats marketing

Wij kunnen u ook ondersteunen bij adverteren op kanalen zoals Ebay, Marktplaats, Bol.com e.d..
Onze webdevelopers kunnen bijvoorbeeld u helpen bij het koppelen van uw webshop aan een van deze marktplaatsen zodat u niet op elke marktplaats handmatig een product hoeft toe te voegen.

Content marketing

Wij kijken samen met u naar elke webpagina die u heeft en wat er verbeterd kan worden aan de pagina om meer verkopen of bezoekers te halen. Dit kan door bijvoorbeeld de verhouding van de tekst met de afbeeldingen gelijk te trekken. Maar het kan ook zijn het toevoegen van extra zoekwoorden zodat u nog beter gevonden kan worden.

Niet gevonden wat u zocht?

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Twijfel niet en mail of bel ons en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Er zijn geen domme vragen. Liever een vraag te veel dan een te weinig. En weten wij het antwoord niet dan zetten wij alles op alles om uw antwoord eruit te halen!

OP ZOEK NAAR DE

JUISTE PARTNER?

ImYo Marketing biedt haar klanten de meest haalbare resultaten. We kijken naar de mogelijkheden die passen bij de wensen.