Social media

Succes voor jouw online onderneming met Social media.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Bereik succes met social media

We leven in een tijd waarin veel geliked en gedeeld wordt via de verschillende social media kanalen. Denk hierbij aan Twitter, Instagram, Tiktok, Snapchat en Facebook.

Waarom social media?

Social media is vooral een belangrijk middel om ervoor te zorgen dat uw bedrijf naamsbekendheid krijgt. Het is een laagdrempelige manier om met uw klanten in contact te komen. Heeft u een groter bedrijf dan kunt u voor “invloedrijke” personen (influencers) kiezen die uw product promoten op de socials. Het voordeel hiervan is dat zij bij een specifieke doelgroep uw product onder de aandacht kunnen brengen. En zij hebben worden regelmatig op de voet gevolgd door een scala aan fans. Daarnaast geven de socials ook een extra klantenservice mogelijkheid en een extra kanaal om uw vaste klanten op de hoogte te brengen van de beste acties. Nieuwsbrieven in email boxen blijven vaak ongeopend, maar via social media zien we dat er een groter deel van de volgers is dat toch ernaar kijkt.

Facebook adverteren

Sinds enige tijd heeft Facebook ook net als Google een manier om ook te adverteren. Het grote voordeel hiervan is als u als ondernemer uw doelgroep precies weet dan kunt u daarmee ook gerichter adverteren via facebook. U heeft namelijk de mogelijkheid om te kiezen of de advertentie alleen voor mannen of alleen voor vrouwen beschikbaar is. Wilt u het nog preciezer doen dan kunt u zelfs er voor kiezen in welke leeftijdscategorie u wilt adverteren.
Hiermee bespaart u veel kosten op uw marketingbudget omdat de advertenties alleen aan mensen worden getoond die in uw doelgroep vallen. Dit is bij Google op dit moment nog niet mogelijk dus wij verwachten dat facebook daar in 2021 een grote voorsprong maakt.
Informeer naar de mogelijkheden bij onze social media medewerkers.

Conclusie

Wilt u uw online vindbaarheid verbeteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij kijken samen met u naar wat wij voor u kunnen betekenen.

OP ZOEK NAAR DE

JUISTE PARTNER?

ImYo Marketing biedt haar klanten de meest haalbare resultaten. We kijken naar de mogelijkheden die passen bij de wensen.