Webdesign

Webdesign met de hoogst haalbare conversie.

Wij vinden het altijd een hele leuke uitdaging om jouw website te bouwen met de hoogst haalbare conversie. Onderstaande mogelijkheden bieden wij aan bij ImYo Marketing.

Dit doen wij met onze partner uit Nederland. De SanumWebdesign

Een webdesign dat bij je aansluit en vindbaar is

Tegenwoordig is een website niet zomaar meer gemaakt. De meesten klanten wensen een interactieve site met veel beweging, Maar wist je dat dit niet goed is voor uw online vindbaarheid

Minimalistisch design?

Wij kiezen voor een minimalistisch design maar wat toch een wauw factor heeft. Google heeft er enkele jaren geleden ook voor gekozen om punten te gaan geven aan sites die een goede mobiele bereikbaarheid hebben. Vandaag de dag is dit een van de belangrijkste factoren voor de online vindbaarheid en het gebruikersgemak van de klant. Waar wij vroeger altijd op de computer een website bezochten is dit nu voortaan veel op mobiele apparaten zoals een mobiele telefoon of tablet.

De voordelen?

Je scoort hoger dan jouw concurrenten doordat je website voorzien is van gebruikersgemak voor elk apparaat. Hierdoor stijgen je conversies en levert dit meer verkopen op.
Daarnaast heeft jouw site een snellere laadtijd waardoor zoekmachines meer waarde hechten aan je website en daarnaast haken klanten ook minder snel af. Uit recent onderzoek blijkt dat 70% van de klanten al afhaakt bij een laadtijd van 3 seconden of meer.

Conclusie

Wilt je jouw online vindbaarheid verbeteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij kijken samen met je naar wat wij voor je kunnen betekenen.

OP ZOEK NAAR DE

JUISTE PARTNER?

ImYo Marketing biedt haar klanten de meest haalbare resultaten. We kijken naar de mogelijkheden die passen bij de wensen.